Componente

22 Rezultat(e)

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista 

 • Mansoane BMX ODI LONGNECK ST

  Mansoanele BMX ODI LONGNECK ST reprezinta alegerea principala a multor atleti de top din lume. Acestea dispun de designul clasic, ca o ciuperca, cu un model ca niste nervuri pliante si au fost construite dintr-un material patentat Odi pentru confort si durabilitate.
  Pret: 55,00 RON

 • Mansoane ODI CUSH

  Mansoanele ODI CUSH ofera cel mai inalt confort. Acestea dispun de un model cu pernute usor ridicate dintr-un gel extrem de moale turnate peste un compus interior dubabil pentru un plus de durabilitate si aderenta buna pe ghidon. Modelul cu pernute ofera si o excelenta absorbtie a socurilor. Capacele mansoanelor sunt intarite, inchise, pentru a reduce sansa de a ceda in urma presiunii create.
  Pret: 65,00 RON

 • Mansoane BMX ODI ZEN

  Mansoanele BMX ODI ZEN au fost concepute pentru a uni lumea artei cu cea a stiintei cu scopul de a oferi ciclistilor un produs cu forma si functii avansate. Aceste mansoane dispun de un model personalizat, cu nervuri, fiind realizate dintr-un compus moale, dar durabil.
  Pret: 48,00 RON

 • Mansoane BMX ODI RUFFIAN DUAL-PLY

  Mansoanele BMX ODI RUFFIAN DUAL-PLY reprezinta alegerea principala a riderilor BMX din toata lumea. Aceste mansoane sunt foarte subtiri si au un model diamantat care ofera un bun control si o aderenta excelenta. Designul Dual-Ply ofera longevitate si imbunatateste aderenta pe ghidon. Capetele deschise cu dopuri Thug Plug sunt incluse in oferta pentru acest model.
  Pret: 67,00 RON

 • Mansoane ODI CROSS TRAINER LOCK-ON

  Mansoanele ODI CROSS TRAINER LOCK-ON sunt excelente pentru cei care se antreneaza si concureaza cu aceeasi bicicleta. Acestea dispun de un model moale, cu nervuri, intercalat cu un model incrucisat, mai gros, care ofera un sentiment placut la atingere fara a se pierde insa din controlul ghidonului. Zona mai mare cu striatii poate fi plasata pe oricare parte pentru a asigura o absorbtie suplimentara a socurilor atunci cand este nevoie. Mansoanele dispun si de tehnologia Lock-On si de dopurile Snap Cap™.
  Pret: 129,00 RON

 • Mansoane BMX ODI STAY STRONG LOCK-ON

  Mansoanele BMX ODI STAY STRONG LOCK-ON fac parte din editia limitata Stay Strong a popularelor mansoane BMX - Ruffian Lock-On. Aceasta editie sustine fundatia lui Stephen Murray numita Stay Strong, care a fost creata dupa ce riderul de Dirt BMX a ramas paralizat in urma unei cazaturi in timpul finalei concursului Dew Action Sports Tour din Baltimore. Aceste mansoane dispun de un model diamantat care ofera o aderenta optima si de sistemul anti-alunecare Lock-On. In pachet mai sunt incluse inele de prindere personalizate Stay Strong, un abtibild Stay Strong si capace Snap Cap™.
  Pret: 123,00 RON

 • Mansoane BMX ODI S&M

  Mansoanele BMX ODI S&M dispun de nervuri, groase, orizontale care ofera aderenta pe toata lungimea mansonului si de o portiune cu nervuri, mai subtiri, orientate vertical, ergonomic pozitionate pentru a asigura o zona de "captuseala" intre degetul mare si degetul aratator. Acestea dispun si de sistemul Lock-On, care este un sistem anti-alunecare.
  Pret: 123,00 RON

 • Mansoane ODI SDG LOCK-ON

  Mansoanele ODI SDG LOCK-ON dispun de un amortizor circular cu un design unic, cu striatii, care imprastie tensiune de-a lungul palmei oferind in acelasi timp un control excelent. Partea din fata a acestora prezinta logo-uri in relief care actioneaza ca niste carlige pentru degete si ofera o aderenta foarte buna atunci cand bicicleta este manevrata din spate. Mansoanele dispun si de tehnologia Lock-On si vin la pachet impreuna cu dopurile Snap Cap™.
  Pret: 129,00 RON

 • Mansoane BMX ODI "O"

  Mansoanele BMX ODI "O" dispun de un model multi-directional, cu nervuri, care asigura o excelenta absorbtie a socurilor. Noul compus din care sunt construite, cu un durometru mai mic, asigura un confort imbunatatit inca de la prima atingere. Nervurile mai groase, in forma de "O", ofera un control imbunatatit.
  Pret: 48,00 RON

 • Mansoane ODI SENSUS

  Mansoanele ODI SENSUS au rezultat in urma colaborarii dintre cel mai bun rider de freeride din lume si liderul mondial in producerea de mansoane - Odi. Concepute de catre castigatorul concursului Red Bull Rampage, Cam Zink, pentru o senzatie optima si fabricate utilizand compusi patentati Odi, aceste mansoane ofera o senzatie foarte placuta la atingere, fara a sacrifica insa controlul pe care il asigura. In pretul mansoanelor sunt incluse si dopurile ODI 2-color Push-In.
  Pret: 63,00 RON

 • Mansoane BMX ODI LONGNECK XL

  Mansoanele BMX ODI LONGNECK XL sunt cu 76 mm mai lungi decat mansoanele clasice Longneck. Acestea dispun de designul clasic, ca o ciuperca, cu un model ca niste nervuri pliante si au fost construite dintr-un material patentat Odi pentru confort si durabilitate.
  Pret: 63,00 RON

 • Mansoane ODI "O"

  Mansoanele ODI "O" dispun de un model multi-directional, cu nervuri, care ofera un excelent control si o buna absorbtie a socurilor, dar si o greutate scazuta. Acestea sunt facute dintr-un material moale, placut la atingere.
  Pret: 55,00 RON

 • Mansoane BMX ODI LONGNECK

  Mansoanele BMX ODI LONGNECK dispun de modelul clasic, ca o ciuperca, cu nervuri pliante si de un design largit si intarit la capete pentru a preveni cazurile in care acestea sar de pe ghidon. Sunt construite dintr-un material patentat Odi pentru confort si durabilitate.
  Pret: 47,00 RON

 • Mansoane ODI TROY LEE DESIGNS LOCK-ON

  Mansoanele ODI TROY LEE DESIGNS LOCK-ON fac parte din editia speciala Troy Lee Designs. Acestea dispun de canale santuite care nu permit acumularea de noroi si apa. Muchia mai proeminenta din cauciuc ofera o protectie suplimentara pentru inelul din exterior. Inelul gravat dinspre interior ofera un sistem de masurare pentru a ajuta la instalare acestora pe ghidon.
  Pret: 135,00 RON

 • Mansoane BMX ODI STAY STRONG SINGLE PLY

  Mansoanele BMX ODI STAY STRONG SINGLE PLY au fost proiectate de catre Stephen Murray (fost rider BMX). Modelul cu nervuri a fost realizat dintr-un compus moale patentat Odi care ofera o senzatie excelenta inca de la prima utilizare. Logo-ul Stay Strong este iesit in relief. Aceste mansoane sunt disponibile in 4 culori.
  Pret: 52,00 RON

 • Mansoane BMX ODI RUFFIAN LOCK-ON

  Mansoanele BMX ODI RUFFIAN LOCK-ON reprezinta alegerea multor atleti de top din lume, dispunand de un profil mai subtire fata de restul mansoanelor de acest tip, dar care ofera un control exceptional. Modelul de pe mansoane, diamantat, ofera o aderenta optima. Acestea dispun si de sistemul Lock-On, care este un sistem anti-alunecare. In pretul mansoanelor sunt incluse si dopurile Snap Cap™.
  Pret: 123,00 RON

 • Mansoane ODI X-TREME LOCK-ON

  Mansoanele ODI X-TREME LOCK-ON combina o textura plata, diamantata, cu un model cu noduri dese pentru a asigura o excelenta tractiune in orice conditie. Profilul de prindere se ingusteaza pentru a oferi mai mult material in zona in care mainile intra cel mai mult in contact cu mansonul. Acestea dispun si de tehnologia Lock-On si de capacele Snap Cap™.
  Pret: 129,00 RON

 • Mansoane BMX ODI SUBLIMINAL

  Mansoanele BMX ODI SUBLIMINAL dispun de un model cu mii de mici proeminente moi care se muleaza dupa forma palmei oferind un control imbunatatit. Mansonul se comprima in mana ciclistului dand senzatia unui manson de diametru mai mic si mai putin arm pump (arm pump este suprasolicitarea muschilor antebratului; atunci cand muschii sunt “intinsi” la maxim datorita strangerii ghidonului in maini). Designul acestora nu permite acumularea de apa sau alte resturi. Dopurile Thug Plug sunt incluse in pachet.
  Pret: 48,00 RON

 • Mansoane BMX ODI LONGNECK LOCK-ON

  Mansoanele BMX ODI LONGNECK LOCK-ON sunt realizate dintr-un material moale, patentat Odi, care ofera o senzatie excelenta la atingere. Modelul clasic al acestora, cu nervuri, asigura o buna absorbtie a socurilor. Aceste mansoane dispun si de sistemul Lock-On, care este un sistem anti-alunecare. In pretul mansoanelor sunt incluse si dopurile Snap Cap™.
  Pret: 123,00 RON

 • Mansoane ODI RUFFIAN LOCK-ON

  Mansoanele ODI RUFFIAN LOCK-ON combina o suprafata cu striatii extrem de inguste (pentru o buna aderenta) cu tehnologia Lock-On (sistem 100% anti-alunecare) care oferta un control foarte bun al ghidonului. Acestea dispun de un profil de curse ultra subtire si de noile capace Snap Cap™.
  Pret: 129,00 RON

 • Mansoane BMX ODI SOFT LONGNECK

  Mansoanele BMX ODI SOFT LONGNECK sunt din ce in ce mai populare printre atletii de top din lume. Acestea sunt realizate dintr-un compus moale, patentat Odi, si nu dispun de flansa. Capetele sunt deschise, dar in pachet sunt incluse dopuri cu alb si negru (Two Color Push In Plugs). Se vand ca pereche.
  Pret: 55,00 RON

 • Mansoane ODI SUBLIMINAL

  Mansoanele ODI SUBLIMINAL dispun de un model inovativ format din mii de coloane moi care permit acestora sa se muleze pe conturul mainii ciclistului. Acest design unic ofera un confort si control nemaintalnite, chiar si in conditii de umiditate, nepermitand acumularea de apa sau alte resturi.
  Pret: 55,00 RON

22 Rezultat(e)

Seteaza descrescator
pe pagina

Tabel  Lista